Aiemmat tekemiseni

Olen opiskellut kaiken ikää ja hankkinut tietotaitoa monipuoliseti useilta aloilta. Viimeisimmäksi opiskelin Elisan asiakaspalvelussa vaativia asiakaskohtaamisia ja niiden hoitoa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sain hyvää palautetta asiakaspalvelutaidoistani sekä eläytymis- ja asiakkaan maailmaan heittäytymiskyvyistäni. Tämä palaute tuli sekä asiakkailta suoraan, että ulkopuolisilta arvioitsijoilta, jotka kuuntelivat puheluitani. Myös aikoinaan Disneyland Paris -kesätyöstä jäi käteen diplomi hyvästä asiakaspalvelusta.

Sihteeritaitoja olen opiskellut paitsi sihteerin ammattitutkintoa ja eri ohjelmistoja (mm. Adoben InDesign ja Photoshop ja Microsoft Office) opiskellessani myös Pöyryllä, Helsingin kaupunkilähetyksessä, Kynämiehessä, Yrittäjäin Fenniassa ja Helsingin sosiaalivirastossa erilaisia tehtäviä hoitamalla. Monessa paikassa minulle on kiikutettu dokumentteja, joissa on ollut jokin ongelma ja mielelläni olen selvittänyt eteen tulleita ongelmia.

Projektisihteerinä opin hallinnoimaan laajoja kokonaisuuksia ja pitämään järjestyksessä suuria määriä eri muodoissa olevaa dataa. Tietokantoja ja niiden ylläpitoa eri muodoissaan olen saanut harjoittaa useammassa paikassa. Nyt olen ihastunut Trello-työkaluun, jonka avulla olen hallinnut oman elämäni kaaosta ja esim. Kroatian omatoimimatkan valmisteluja naapuriperheen kanssa.

Nuorena soitin pianoa ja lukion jälkeen opiskelin Jyväskylän yliopistossa romaanista filologiaa, mutta halusin pian konkreettisempien tehtävien pariin ja valmistuin vuonna 1992 artenomiksi Kuopion käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta. Tuosta koulutuksesta sain hyvän pohjan visuaaliseen työskentelyyn.