Voihan Crazy Town

Muistan, kuinka Lazy Town -ohjelman tunnusmusiikki soi muutama vuosi sitten aika lailla yhtä soittoa kotona. Jotenkin se sama musiikki on soinut päässäni joka kerta, kun olen astunut Crazy Town -ovesta sisään.

Minusta tuo musiikin tuoma mielikuva on aika sopiva, sillä tuossa lasten ohjelmassa oli kyllä samaa draivia, mitä tuntuu yrittäjäyhteisössäkin. Maailma muuttuu kovaa vauhtia ja uskon, että tämä on se tie, joka vie monia eteenpäin. Meitä pakotetaan yhä enemmän ottamaan vastuu omasta itsestämme, selvittämään pohjia myöten, kuka olemme ja mitä haluamme. Yhä useampi joutuu tarjoamaan omaa osaamistaan ja hankkimaan toimeentulonsa itsenäisenä yrittäjänä tai pienissä yrityksissä.

Yrittäjäyhteisö antaa mahdollisuuden hakea omia vahvuusalueita tai uutta suuntaa omille ajatuksille. Myös yhteistyökumppaneiden löytäminen on helpompaa kun keskustelu on mahdollista vapaamuotoisissa tilaisuuksissa. Jotain uutta voi syntyä vaikka vahingossa kuullusta lauseesta.

Omaa ideaa on helpompi jalostaa kun sen voi esitellä pienelle yleisölle, jolta saa välitöntä palautetta. Yrittäjäyhteisössä pieniä yleisöjä on mahdollisuus saada helposti ja kun useimmat ovat kokeneet samantapaisia asioita, on mahdollista saada sellaista palautetta, joka auttaa oivaltamaan sen, mitä ei muuten keksisi.

Oma työ löytyy sieltä, missä on kysyntää omalle osaamiselle. Silti se ei löydy helposti vaan osaamistansa on pystyttävä markkinoimaan oikea-aikaisesti oikeilla sanoilla oikealle yleisölle. Noiden sanojen ja kanavien löytämiseen yksi tie on yrittäjäyhteisö niin kuin Crazy Town.